Clinton Ober
Betalningsalternativ

Annonser!

Clinton Ober

Clinton Ober

Clinton Ober började som kabel-tv-försäljare i Billings, Montana, och avancerade sedan till att bli en föregångsman inom branschen. I början av 1970-talet startade han Telecrafter Corporation och byggde upp det företaget till att bli den största leverantören av marknadsförings- och installationstjänster för kabel-tv i USA. På 1980-talet vände han uppmärksamheten mot den spirande datorbranschen. Han inledde ett kompanjonskap med McGraw-Hill för att förvärva distributionsrättigheterna för direktsändningar till datoranvändare från nyhetsbyråer runt om i världen. 
    Efter att ha drabbats av en dödlig sjukdom 1993, som nästan kostade honom livet, gav han sig ut på en personlig resa i sökande efter ett högre syfte med livet. Under sina resor upptäckte han jordning och har sedan dess varit beslutsamt fokuserad på att främja den vetenskapliga forskningen kring och de praktiska tillämpningarna av detta koncept.

Visas som: Lista / Rutor
Produkter/sida:
Sorterat som:
Att vara jordad – den viktigaste upptäckten för vår hälsa någonsin!
Tredje helt reviderade upplagan! Cirka 25 procent av innehållet i dennna nya upplagan är helt nytt eller uppdaterat! Har du elektronbrist? Det har du om du lider av sjukdom, smär...
208 kr
Exkl. moms: 196,23 kr
Fantastpaketet: 1 ex av Anarchos förlags samtliga tillgängliga boktitlar till dags datum! (12 titlar) 
Detta paket ger dig totalt 25% rabatt! ...
1 886 kr 1 414,50 kr
Exkl. moms: 1 334,43 kr
Fotpaketet: 1 ex av "Moderna skor - plågade fötter [pocket]" och 1 ex av "Att vara jordad"
Detta paket ger dig totalt 10% rabatt!       ...
276 kr 248,40 kr
Exkl. moms: 234,34 kr
Stora hälsopaketet: 1 ex vardera av "Överlista din cancer", "Vaccinationer…", "Att vara jordad" och "Moderna skor – plågade fötter [pocket]"
Detta paket ger dig totalt 15% rabatt! ...
702 kr 596,70 kr
Exkl. moms: 562,92 kr
 
 
 
Please donate via PayPal to donate@opencart.com //-->