Anthony William
Betalningsalternativ

Annonser!

Anthony William

Anthony William
I över 25 år har Anthony ägnat sitt liv till att hjälpa människor att övervinna och förebygga sjukdomar och upptäcka det liv de var avsedda att leva. Det han gör befinner sig flera decennier före de vetenskapliga upptäckterna.
    Hans medkännande tillvägagångssätt, som tar hänsyn till välbefinnande på alla nivåer, inte bara fysisk hälsa, har gång på gång medfört förbättringar och bestående resultat hos dem som sökt sig till honom.
    Anthonys noggrannhet och framgångar som medialt medium har gjort honom mycket omtyckt och skapat ett förtroende för hans kunskaper hos tusentals människor världen över, inte minst hos filmstjärnor, rockstjärnor, miljardärer, professionella idrottare, bästsäljande författare. Det fanns inget sätt som de kunde bli läkta på, tills Anthony förmedlade insikter till dem från Anden.
Visas som: Lista / Rutor
Produkter/sida:
Sorterat som:
Medial läkning
Blir du förvirrad av alla motsägelsefulla hälsoråd och längtar efter tydlig vägledning? Är du orolig över ökningen av sjukdomar och vill ha råd f&ou...
218 kr
Exkl. moms: 205,66 kr
Medial läkning – kostguiden
Anthony William, det medicinska mediet, har hjälpt tiotusentals människor att bli fria från krämpor. I sin första bok, New York Times bästsäljaren Medial läkni...
268 kr
Exkl. moms: 252,83 kr
 
 
 
Please donate via PayPal to donate@opencart.com //-->