Tanya Harter Pierce
Betalningsalternativ

Annonser!

Tanya Harter Pierce

Tanya Harter Pierce

Tanya Harter Pierce har en magisterexamen i klinisk psykologi och är för närvarande tjänstledig från sin rådgivningspraktik som äktenskaps-, familje-, och barnrådgivare. Hon trodde aldrig att hon skulle skriva en bok om cancerbehandlingar! Men när en av hennes familjemedlemmar fick diagnosen cancer, vilken ansågs "obotliga" av den konventionella medicinen, kom Tanya plötsligt på sig själv med att söka på Internet efter andra alternativ och läsa så många böcker som hon kunde hitta i ämnet.
    Hon hade ett öppet sinne för alternativmedicin eftersom hon under årens lopp hade botat några av sina egna kroniska sjukdomar med holistiska alternativa behandlingar. Men när Tanya upptäckte hur många framgångsrika icke-toxiska metoder som finns tillgängliga för att behandla cancer och att de ofta har en högre andel framgångsrika resultat än de nuvarande konventionella behandlingarna blev hon chockad!
    Tanya upptäckte emellertid också att denna information inte var lätt att förstå eller att snabbt ta sig igenom. Därför organiserade hon det hon hade lärt sig i sina efterforskningar i denna lättlästa vägledning till framgångsrika och tillgängliga icke-toxiska cancerbehandlingar.
    Hennes förhoppning är att Överlista dina cancer – alternativa icke-toxiska behandlingar som fungerar kommer att ge människor välbehövlig information som kommer att bespara dem värdefull tid i deras process för att nå fram till ett underbyggt behandlingsbeslut.

Visas som: Lista / Rutor
Produkter/sida:
Sorterat som:
Fantastpaketet: 1 ex av Anarchos förlags samtliga tillgängliga boktitlar till dags datum! (12 titlar) 
Detta paket ger dig totalt 25% rabatt! ...
1 886 kr 1 414,50 kr
Exkl. moms: 1 334,43 kr
Stora hälsopaketet: 1 ex vardera av "Överlista din cancer", "Vaccinationer…", "Att vara jordad" och "Moderna skor – plågade fötter [pocket]"
Detta paket ger dig totalt 15% rabatt! ...
702 kr 596,70 kr
Exkl. moms: 562,92 kr
Överlista din cancer –– alternativa icke-toxiska behandlingar som fungerar
Andra reviderade upplagan! Som många säkert känner till är frågan om cancerbehandlingar som inte är liktydiga med kirurgi, kemoterapi och strålbehandling, vilk...
218 kr
Exkl. moms: 205,66 kr
 
 
 
Please donate via PayPal to donate@opencart.com //-->
Visa för: mobil / Gå till huvudbutiken och köp!